و سوکرالوز از جایگزین اتم های کلر بجای چند اتم اکسیژن و هیدروژن در شکر تشکیل شده است.
فرمول شیمیایی آن C22H19Cl3O8 است.
اتم های کلر خواص بیوشیمیایی قند را تغییر می دهند و بر فرآیند های گوارشی انسان نیز تأثیر می گذارند.

تفاوت های گوارشی

برای جذب شکر و بهره مند شدن از کالری آن، بدن شما ابتدا حلقه های شکر را می شکند.
هنگام مصرف شکر آنزیمها گلوکز را از فروکتوز جدا کرده و روده شما حلقه های کوچک را جذب می کند.
اما زمانی که سوکرالوز مصرف می کنید، قادر به جدا کردن گالاکتوز از حلقه فرکتوز نیستند.
چرا که آنزیم لازم برای شکستن آن را ندارند و در نتیجه نمی توانید سوکرالوز را جذب کنند.
این بزرگترین مزیت برای افرادی است که می خواهند از شیرینی لذت ببرند و اضافه وزن و دیابت آنها را تهدید نکند.

دیدگاه کارشناسی

از آنجا که هیچ راهی برای هضم سوکرالوز و یا جذب آن در بدن وجود ندارد.
کارشناسان عقیده دارند که انسان کالری را از مولکولهای مواد غذایی که در سطح سلول وجود دارند استخراج می کند.
به این ترتیب،قرار گرفتن غذا در مسیر دستگاه گوارش برای استخراج کالری ها کافی نیست.
از این رو ساکارز از نظر عملکردی تولید کالری می کند در حالی که در مورد سوکرالوز چنین نیست.
شرکت نوش البرز ارائه دهنده انواع شیرین کننده های مصنوعی از جمله سوکرالوز است.
آماده ارائه محصولات خود به تمام شرکتها در اقصی نقاط کشور می باشد.

تفاوت های سوکرالوز با ساکارز

ساکارز نام شیمیایی شکر است. اگر چه نام سوکرالوز بسیار شبیه به ساکارز است، ولی یک مولکول متفاوت است.
بدن انسان نمی تواند سوکرالوز را هضم کنداز این رو در بدن تولید کالری نمی کند.
و با توجه به طعم مطبوع و شیرین خود می تواند جایگزین مناسبی به جای شکر باشد.
سوکرالوز یک شیرین کننده غیر مغذی است، به این معنی که طعم شیرینی دارد اما هیچ کالری ندارد.
اما ساکارز یا همان شکر طعم شیرینی دارد و همچنین حاوی کالری است.
به این معنی که می تواند برای سلول ها انرژی فراهم کند.
سوکرالوز مانند ساکارز در مایعات در دماهای گوناگون طعم شیرین خود را حفظ می کند.
بنابراین می توان از سوکرالوز در نوشیدنی های گرم و یا سرد و محصولات پخته شده استفاده کرد.

تفاوت های فیزیکی

ساکارز ( شکر ) شامل یک حلقه گلوکز و یک حلقه فروکتو است که با هم پیوند شیمیایی دارند.
ولی سوکرالوز تشکیل شده از یک حلقه گالاکتوز و یک حلقه فروکتوز است که با هم پیوند شیمیایی دارند.
گالاکتوز قند کوچکی مانند گلوکز است، اما ساختار فیزیکی متفاوتی نسبت به آن دارد.

تفاوت های شکل عنصری

ساکارز شامل اتم های کربن، هیدرژن و اکسیژن است و فرمول شیمیایی آن C22H22O11 است.

توسط |۱۳۹۷-۱۰-۲۳ ۱۱:۰۹:۴۴ +۰۳:۳۰دی ۸ام, ۱۳۹۷|مقالات|۱ دیدگاه

درباره نویسنده:

یک دیدگاه

  1. سید حسن ۱۳۹۷/۱۰/۱۶ at ۵:۴۱ ب.ظ - پاسخ

    salam
    matalebetoon mofid bood

پیام بگذارید