آسه سولفام پتاسیم

//آسه سولفام پتاسیم

این شیرین کننده ۲۰۰ برابر شیرین تر از شکر معمولی است. نتایج مطالعه ها نشان می دهد ۹۵ درصد از آسه سولفام k مصرف شده، بدون تغییر در ادرار دفع می شود، بنابراین انرژی تولید نمی کند. این ترکیب در برابر حرارت و پخت و پز نیز مقاوم است. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) میزان دریافت قابل قبول روزانه آسه سولفام k را تا ۱۵ میلی گرم برای هر کیلوگرم وزن بدن اعلام و برای مصرف کودکان کمتر از این مقدار (۹ ۳ میلی گرم برای هر کیلوگرم وزن بدن در روز) را توصیه کرده است. با وجود این میزان آسه سولفام k اضافه شده به غذا به دلیل قدرت شیرین کنندگی زیاد و استفاده از آن در ترکیب با شیرین کننده های دیگر بسیار کمتر از مقدار توصیه شده است.
علاوه بر سوکرالوز اين شيرين كننده همزمان با آسپارتام كشف شده است. و با توجه به ويژگي خاصي كه دارد. مورد مصرف صنايع غذايي است. اين ماده داراي قدرت شيريني 170 برابر شكر مي باشد و داراي همان خواص آسپارتام است. مزيت اين شيريني كننده كه براي توليدكنندگان مواد غذائي مهم است. نحوه تاثير آن بر روي آسپارتام است. امروزه بسياري از مايعات شيرين. توسط تركيب سولفام پتاسيم و آسپارتام بدست مي آيد تا عمر و ثبات بيشتري به شيريني محصول دهد.
شرکت نوش البرز به عنوان نماینده رسمی ویتاسوئیت چین در ایران می باشد که سوکرالوز، آسپارتام، کافئین و آسه سولفام را وارد کرده و آماده همکاری با انواع شرکت های مواد غذایی و دارویی می باشد.

By |۱۳۹۷-۱۲-۲۳ ۰۶:۳۸:۳۲ +۰۳:۳۰اسفند ۵ام, ۱۳۹۷|مقالات|۰ Comments

About the Author:

Leave A Comment