سوکرالوز در سال 1990 توسط اداره غذا و دارو (FDA) کمپین مشترک کارشناسان افزودنی های خوراکی فائو و سازمان بهداشت جهانی مورد تایید قرار گرفت.
در سال 1998، FDA استفاده سوکرالوز در 15 رده غذایی و نوشیدنی را پس از انجام فرآیندهای آنالیز بسیار دقیق مورد تأیید قرار داد و چند ماه بعد، مجوز استفاده از آن را بعنوان شیرین کننده با کاربرد فراگیر صادر کرد و از این رو می توان از آن در مواد غذایی، نوشیدنی ها و مکمل های غذایی و دارویی استفاده نمود.
در حال حاضر، استفاده از سوکرالوز در بیش از 80 کشور دنیا مورد تأیید قرار گرفته است و برای مصرف در بیش از 4000 محصول مجاز شناخته شده است.

By |۱۳۹۷-۱۱-۱۳ ۰۸:۰۱:۲۹ +۰۳:۳۰بهمن ۷ام, ۱۳۹۷|دسته‌بندی نشده|۰ Comments

About the Author:

Leave A Comment