تاریخچه سوکرالوز

//تاریخچه سوکرالوز

سوکرالوز در سال 1976 توسط محققان در شرکت Tate & Lyle کشف گردید. سوکرالوز 600 برابر شیرین تر از شکر بوده و در دماهای بالا پایدار است.  سوکرالوز از شکر تهیه شده و دقیقا مزه شکر می دهد. اگرچه سوکرالوز از شکر تهیه شده، ولی بدن ما آن را به عنوان کربوهیدرات نمی شناسد و در نتیجه، در بدن شکسته نمی شود و بدون کالری است. بر خلاف شکر، سوکرالوز باعث پوسیدگی دندان نمی شود. این محصول توسط سازمان نظارت برمواد غذایی و دارویی آمریکا در سال 1998 – 1999 با پشتیبانی بیش از 110 تحقیق تأیید شده است. در آمریکا و اروپا، سوکرالوز با نام تجاری Splenda به بازار عرضه می گردد. این محصول را می توان در غذاهای سرد و گرم  همچنین برای آشپزی و شیرینی پزی استفاده نمود. در صنایع غذایی اروپا و آمریکا، برای فرآوری غذاهای متنوعی از سوکرالوز استفاده می شود. سوکرالوز طعم شیرینی خود را در درجه حرارت های متفاوت حفظ می کند. سوکرالوز تنها شیرین کننده بدون کالری است که از از شکر مشتق می شود. ترکیب دو ویژگی: طعم منحصر به فرد آن که شبیه شکر است؛ و پایداری عالی آن موجب شده که جایگزین شکر در کلیه انواع غذاها و نوشیدنی ها شامل غذاهای خانگی و دستورهای پخت باشد. سوکرالوز طعمی شبیه شکر دارد که کاملاً قابل درک است و مزه ناخوشایند ندارد.

By |۱۳۹۷-۱۲-۵ ۰۷:۴۴:۲۴ +۰۳:۳۰اسفند ۵ام, ۱۳۹۷|مقالات|۰ Comments

About the Author:

Leave A Comment