انواع محصولات حاوی سوکرالوز

سوکرالوز در ساخت تعداد زیادی از محصولات کم کالری از جمله نوشابه های غیر الکلی، بستنی، محصولات لبنی و مواد غذایی پخته شده بکار می رود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد سوکرالوز این است که همانند شکر با قرار گرفتن در معرض دمای بالا شیرینی خود را از دست نمی دهد و در طولانی مدت قابل استفاده می باشد.

محصولات ساخته شده از سوکرالوز در طول اشپزی و نانوایی و نیز ذخیره سازی در طولانی مدت شیرینی خود را حفظ می کند. در ایالت متحده ، سازمان غذا  و دارو استفاده از سوکرالوز را در ۱۵ فقره از مواد غذایی و اشامیدنی تایید کرد:

۱-      مواد غذایی پخته شده و ترکیبات نانوایی

۲-      نوشیدنی ها

۳-      آدامس

۴-      قهوه و چای

۵-      شیرینی ها

۶-      محصولات لبنی

۷-      میوه و اب یخ

۸-      ژلاتین و پودینگ ها

۹-      مربا و ژله

۱۰-  فراورده های لبنی

۱۱-  آب میوه ها

۱۲-  جایگزین های شکر

۱۳-  سس شیرین و شربت

شرکت نوش البرز تولید کننده انواع شیرین کننده های مصنوعی از جمله سوکرالوز، اماده همکاری با سازمان های مرتبط می باشد.

توسط |۱۳۹۷-۱۰-۲۳ ۱۱:۰۳:۳۴ +۰۳:۳۰دی ۸ام, ۱۳۹۷|مقالات|۰ دیدگاه

درباره نویسنده:

پیام بگذارید